Feriehus B02 I Anfi Tauro, Feriehus Gran Canaria

Velkommen til din neste drømme-destinasjon. Bungalow 02 er en luksusvilla, med 3 soverom, bad på alle soverom. Villaen har eget svømmebasseng, stue, kjøkken, jacuzzi, aircondition i alle rom, stort uteområdet ved svømmebassenget. For dere som er golfinteressert, så ligger golfbanen Anfi Tauro Golf kun 30 meter unna.

Bungalowen har høy standard. Her kan du se norske TV-kanaler, og du kan alltid bruke Internett via WiFi.

Størrelse:
200 m2
Bygd:
2005
Foto:
Bilder og webdesign, Hell Communication

Se noen bilder fra bungalowen, slik at du får et godt inntrykk av standarden og området.

Gran Canaria Feriehus

FERIEHUS GRAN CANARIA: Bungalowene har egne svømmebasseng, og et stor uteområde med solsenger, spisebord og sittegruppe. Her kan din familie nyte sommeren, året rundt. Området ligger skjermet til, et godt stykke unna masseturismen. 

Gran Canaria Feriehus like ved Anfi Tauro

DRØMMEFERIE: Disse luksusvillaene er det perfekte feriehuset for familien. Feriehusene har alle kvaliteter som man kan ønske seg. Her er det et moderne kjøkken, og det er et eget vaskerom med vaskemaskin. Alle rom har aircondition. 

Gran Canaria Feriehus like ved Amadores FERIEHUS GRAN CANARIADette bildet er av master bedroom. Det har som alle andre soverom eget bad og dusj. I tillegg har dette rommet egen safe, og en jacuzzi.

Gran Canaria Feriehus nyt drømmeferien FERIEHUS GRAN CANARIAHer ser du bilde av en sittegruppe, som er godt skjermet for sol, om man ønsker å komme seg litt unna sola på de varmeste tider på dagen. 

Gran Canaria Feriehus luksusbad FERIEHUS GRAN CANARIADette er et av badene på gjesterommene. Alle bad har samme høye standard som du ser på dette bildet. 

Gran Canaria Feriehus spisestue FERIEHUS GRAN CANARIAPå dette bildet ser du spisesalen, hvor du og dine gjester kan nyte gode måltider, om dere ikke ønsker å oppsøke restauranter i nærområdet, eller ikke ønsker å sitte ute i sommervarmen. 

Gran Canaria Feriehus flott stue FERIEHUS GRAN CANARIAPå dette bildet ser du TV-stuen. Her er det WiFi og norske TV-kanaler. 

Gran Canaria Feriehus bungalow På dette bildet ser du TV - stua - utsikt mot hjørne. 

 

Se flere bilder av denne luksusvillaen på Facebook side - og bildealbum for B02 her 

Ta kontakt med oss her - for å sjekke pris og tilgjengelighet - send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Feriehus Gran Canaria